Zorgeloos emigreren voor jou en je paard

Voorkom onnodige stress en een ziek paard dankzij een concreet emigratieplan

N

Je wilt rust en ruimte. Urenlange buitenritten zonder een mens tegen te komen, wandelen met je paard los naast je… Genieten op een manier die in dit overbevolkte landje niet kan

N

Ook je paard heeft hier behoefte aan. Minder blub en kuddewisselingen, meer hooi en ruimte… En dan zo dat jij ‘m vanuit het keukenraam kunt zien staan als je staat te kokkerellen

Komt dit je bekend voor?

Dan is Zorgeloos emigreren voor jou en je paard de cursus voor jou

Herken je dit?

Je hebt een droom: samen met je paard leven middenin de natuur. De droomfase ben je al voorbij, je weet het zeker… Je wilt emigreren. Je hebt al uitzoekwerk gedaan, je scrolt veel online naar het perfecte plekje. Hulp zoeken is niet echt jouw ding, dit kan jij ook prima zonder hulp van anderen.

Er is alleen 1 ding waar je het allerbeste voor wilt. Je lieve trouwe honeypony! Je paard is gewoon onwijs belangrijk voor je, toch maar hulp zoeken dan? Want stel nou dat hij straks niet kan aarden op de plek die jij gekozen hebt?

Zelf droog brood eten, nou ja, vooruit. Maar je paard? Ahum* No whay! Nu je aan hooi zit te denken… Hoe regel je dat in het buitenland? En wat als de trailerrit super stressvol is voor je paard? Of dat er geen spoeddienst is bij de dierenarts?

Komt dit je bekend voor ja?

Wil je dit ook bereiken?

Kom eindelijk écht in actie

Je eigen plek waarin je alles af kan stemmen op jouw eigen paard (en). Samen genieten van de rust en ruimte die je in Nederland zo mist. Hectares land gevuld met maatjes voor je grote vriend. En als je dan toch aan het dagdromen bent… je erf af en direct middenin het bos zijn voor ellenlange wandelingen met je paard. Een simpel leven in de natuur. Gewoon ‘zijn’ meer niet. 

Klinkt mooi hè? Maar ik moet je teleurstellen: van alle mensen die deze droom met jou delen, is er maar een klein deel die het ook waarmaakt.

Niet omdat het onmogelijk is, maar om de simpele reden dat het overgrote deel van de mensen in de scrolfase blijven hangen. 

En dat herken je misschien wel. Je volgt Facebook groepen voor belangrijke tips en weetjes. Je zoekt mensen die je voor gegaan zijn voor inspiratie. Je kan uren bezig zijn met huizen zoeken. 

Vervolgens komt ‘afdeling paard’ om de hoek kijken. En precies dit maakt jouw emigratie ingewikkelder. 

Het is niet zo dat je niet verder komt, maar het kost je een enorme bak met tijd om dit allemaal in je uppie uit te zoeken. Helemaal zo naast je werk en paard. 

And I get it! Het is veel uitzoekwerk. Zoveel dat je nu nog niet kunt overzien hoeveel het in werkelijkheid is. Er gaan ontzettend veel keuzes, beslissingen en uitdagingen op je af komen. Dat weet ik als geen ander. Zelf heb ik er namelijk zes jaar over gedaan om in actie te komen – maar inmiddels weet: ik het kan wél! En… het kan veel sneller. 

Hoe ik dat gedaan heb?

Even één ding over mij hè… ik scheet echt in mijn broek toen ik serieus bezig ging met emigreren. Ik kreeg acuut buikpijn van het idee om mijn ouders en vrienden achter te laten. Om nog maar niet te beginnen over hoe ik dan mijn geld moest gaan verdienen in Spanje…

Daarnaast worstelde ik met een flinke bak schuldgevoel richting mijn paard – ik ging haar immers uit haar vertrouwde omgeving halen. Ik voelde me egoïstisch en dacht, ‘ik doe dit alleen maar voor mezelf, het gaat ten koste van iedereen om mij heen’.

En toch deed ik het. Toch kocht ik een stuk land met een oude finca. In 2021 was ik 20 voetbalvelden aan Catalaanse grond rijker. Maar geloof me, dit ging niet vanzelf. Het duurde 6 jaar voor ik de ballen had om deze stap te zetten. Ik heb heel wat emotionele hobbels moeten nemen. Maar toen ik eenmaal de sleutel vond om deze puzzelstukjes op te lossen, had ik binnen een paar maanden een stukje Catalonië op de kop getikt!

Wat me zover gebracht heeft? Drie dingen eigenlijk:

Hulp
In mijn avontuur naar Catalonië heb ik geleerd dat je niet alles alleen hoeft te doen.
Ook niet als je een stoere alles kunnende paardenvrouw bent. Je kunt online speuren wat je wilt, maar de belangrijkste inside informatie haal je bij mensen die verder zijn in het proces dan jij. Het scheelt je gewoon bakken met tijd en geld als je iemand hebt waar je bij terecht kunt.

Lef
Ik was bang verkeerde keuzes te maken. Wat als we ergens gaan wonen en ongelukkig zijn? Wat als we onszelf niet kunnen onderhouden, of mijn paarden niet kunnen aarden? Kortom, wat als het mis gaat? Inmiddels heb ik ervaren dat dat helemaal geen ramp is. Catalonië staat te koop, en in plaats van me te laten ontmoedigen ben ik druk bezig met het voorbereiden van ons volgende avontuur. Frankrijk, waarschijnlijk…

Kennis
Ik had alles in huis om in actie te komen. Het punt was alleen dat ik alle losse elementen bij elkaar moest sprokkelen…. En dat was best een klus. Ondertussen ben ik ervan overtuigd dat dit proces geen 6 jaar hoeft te duren. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld.

Daarin combineer ik praktische stappenplannen met mijn kennis over emigreren en paardenwelzijn. Het mooie? Door mee te liften op deze kennis hoef jij geen 6 jaar te doen over dit proces. Je kunt namelijk ook in 6 maanden de omslag maken van online scrollen naar actief stappen zetten naar het buitenland.

Wil jij meeliften met deze kennis?

Als jij ook deze omslag wilt maken is Zorgeloos emigreren voor jou en je paard dé cursus voor jou. In 6 modules neem ik je stap voor stap mee op jouw reis naar het buitenland.

N

Lessen en oefeningen die jou exact helpen bepalen waar je wilt wonen, en wat je te doen hebt om daar te komen

N

Een module waarin je het toekomstige klimaat vanuit je paard bekijkt, zodat je ook voor hem passende keuzes maakt

N

Praktische werkplannen waarmee je hooi en een nieuw netwerk voor je paard in het buitenland fixt. Zo blijft zijn gezondheid ook na jullie emigratie optimaal

N

Een reisplan waarmee je jouw paard en de reis zelf goed voorbereid zodat je onnodige stress bij jullie beide voorkomt

Wat vind je nog meer in de cursus?

N

Een PDF bestand vol aankooptips, zodat je goed voorbereid opzoek kunt naar jouw droomplekje

N

In totaal meer dan 100 pagina's aan werkboeken vol met opdrachten

N

Een grondwerkoefening met bijbehorend template waarmee je jouw persoonlijke emigratie plan gaat maken

N

Een diepgaande oefening waarmee je ontdekt waar je wilt wonen, zodat je je heel overzichtelijk op 1 regio kunt richten

N

Een bonus module waarin Janneke Koekhoven je meeneemt in het mentaal voorbereiden van je paard op de emigratie

Module 1 - Design Je Droom

Een grondwerk oefening (nee, niet voor je paard haha)  geeft jou een concreet beeld van je droomplek, zodat je klaar bent om heel gericht bepaalde regio’s te gaan bezichtigen. 

Ook ontvang je in deze module een flinke bult met aankooptips. Van mij persoonlijk, maar ook vanuit de community om ons heen.

Om alle praktische stappen overzichtelijk te krijgen, maak je in module 1 jouw persoonlijke emigratie plan. 

Module 2 - Paard & Klimaat

In module 2 staat je paard centraal. Hoe zorg je ervoor dat je paard zijn welzijn na jullie emigratie optimaal blijft? Op welke plek kan hij het beste aarden?

Doormiddel van kennis rondom klimaat, omgeving en cultuur krijg je handvatten om ervoor te zorgen dat je paard makkelijker kan aarden op zijn nieuwe plek.

Scheelt jullie beide een bak met stress. Want zeg nou zelf… Jouw emigratie is alleen gelukt als je paard ook happy is.

I know 🙂

Module 3 - Het Voedingsplan

1 van de meeste gestelde vragen rondom emigreren met je paard:

‘Hoe kom ik aan goed hooi’.

Deze module bevat 3 tools om je te helpen aan kwalitatief goed hooi te komen in het buitenland.

Via het werkboek krijg je verdiepende vragen rondom jouw situatie, zodat je precies in kaart brengt wat je paard straks nodig heeft.

In het template werk je alles uit waardoor je in 1 overzicht verkoopadressen hebt staan van hooi, balancers en supplementen in de regio waar jij naartoe wilt verhuizen.

De 3de tool zijn webinars van ervaringsdeskundigen. Mensen die je voorgegaan zijn dus. Zij weten je precies te vertellen hoe het met hooi gesteld is in hun regio. Deze webinars blijven continu aangevuld worden. Tot nu toe bevat het verschillende regio’s van Spanje, Frankrijk en Zweden. 

Deze module is een echte lifesafer als het gaat om de gezondheid van je paard in het buitenland. 

Module 4 - Het Netwerkplan

Je kent het vast wel…

De droom van emigreren met je paard kwam boven borrelen. Je zag het helemaal voor je…

Samen in de natuur met een flinke bak met ruimte om jullie heen.

En toen kwamen de zorgen…

Is er wel een goede dierenarts te krijgen? Wat doe ik in geval van spoed? En een bekapper? Osteopaard?

Paniek in de tent, droom in de koelkast. Jammer, want dat hoeft helemaal niet. En daar gaat Het Netwerkplan je mee helpen.

Na het maken van deze module heb je op 1 A4 overzichtelijk hoe je aan een goed netwerk voor je paard komt in de regio waar jij wilt gaan wonen.

Module 5 - Het Reisplan

In deze module ga je de reis voorbereiden. De trailerrit met je paard, het papierwerk, het vervoer. Lekker praktisch om onnodige stress bij jezelf te voorkomen. Samen ontspannen op pad.

Het is bij deze module niet erg als je nog niet klaar bent voor de oversteek. Voor je paard is het van groot belang als je tijdig begint met het voorbereiden van de reis. 

Module 6 - Orde scheppen in de chaos

In deze module neem ik je mee in een stukje structuur.

Hoe krijg je rust en overzicht in het zoeken naar de juiste plek.

Ook rijk ik een tool aan waarmee je acuut alle to do’s van je emigratie overzichtelijk krijgt. Dus nooit meer losse flodders en chaos doordat je overal wat hebt rondslingeren. Ik leer je via een praktische ‘how to’ video hoe je dit systeem opzet. 

Alle te actie punten die uit overige modules gekomen zijn, zet je in dit systeem voor een extra dotje focusssss 🙂 

Bonus 1: 1 op 1 zoomcall t.w.v. €97
Tijdens deze call neem ik alle tijd om je te leren kennen. We zetten een bakkie thee en gaan er samen lekker voor zitten.
Je neemt me mee in jouw persoonlijke situatie en stelt me alle vragen die je hebt. Samen maken we een plan met stappen die jij te zetten hebt. Bereid je voor op een interactief moment samen. Het is geen luistersessie. We gaan samen aan de bak om jou daadwerkelijk stappen verder te helpen. 
Ik vat de call voor je samen in een afvinkbare stappenplan. Deze elementen zorgen ervoor dat je precies weet welke stappen voor jou prioriteit zijn. Actie modus gegarandeerd. 
Je kunt zelf kijken wanneer je de call inpland. Voor je start met de cursus, halverwege voor als je vragen hebt, of naderhand om juist je overgebleven vragen te stellen en samen te bekijken hoe je stappen blijft zetten.
It’s up to you!
Bonus 2: Bereid Je Paard Mentaal Voor t.w.v. €97
Rete spannend je paard meenemen naar het buitenland hè?
Eens! Maar wat denk je hoe dit voor je paard is? Jij weet wat er gaat gebeuren. Je hebt een plan. Je dier heeft geen idee.
Ik vind het heel belangrijk om lange tijd voor vertrek het paard voor te bereiden op wat komen gaat. Het is dus belangrijk dat je daar nu al mee start.
In deze module laten we zien wat er allemaal aan bod komt bij zo een voorbereiding. Dit gaat verder dan alleen een ontspannen trailerritje. Om leren gaan met een nieuwe omgeving, verlatingsangst, nieuwe geuren. Allemaal thema’s waar je je paard nu al op voor kunt bereiden om onnodige stress te voorkomen. 
In deze bonus laat Janneke Koekhoven in 2 webinars zien hoe zij deze voorbereiding aanpakt op een ‘force free’ manier.
Totale waarde bonussen: €241

Dit kan jij bereiken als je ervoor kiest

om mee te doen met de cursus

Ons bod werd geaccepteerd! 

De opbouw van de cursus is logisch en overzichtelijk. Waardoor ik ook echt tot een resultaat kwam. Ik heb het lef gekregen om echt stappen te zetten. Ik startte de zoektoch naar ons perfecte plekje. De waardevolle content in de cursus heeft me daarbij geholpen. Want ondertussen hebben we onze droomplek gevonden en is het bod geaccepteerd! In gesprek met Pris voel je je welkom en gehoord. Ze komt tot de kern en weet de juiste vragen te stellen. Na onze call kreeg ik ook nog een checklist met stappen die ik als eerst kon gaan zetten. En een verslag over de call aangevuld met tips en ideeën. Super waardevol!

Lisa

Zorgeloos emigreren voor jou en je paard

Incl. lifetime toegang tot de academy

Dit ga je doen:

N

Bespaar tijd en geld door niet alles zelf te hoeven uitzoeken, waardoor er genoeg tijd voor werk en paard overblijft naast je emigratieproces

N

Maak een persoonlijk emigratieplan, waardoor je precies weet welke stappen je te zetten hebt. Hallo overzicht!

N

Neem de behoefte van je paard mee in je emigratieplan, zodat je uit de brei van zorgen en schuldgevoelens naar je dier toe stapt

N

Ontdek welke plek bij jou en je paard past, zodat de emigratie voor jullie beide een succes wordt

N

Fix een goed netwerk in het buitenland, waarmee je voorkomt dat je paard gezondheidspoblemen krijgt tijdens of na jullie emigratie

N

Vind een goede dierenarts in de regio waar jij naartoe wilt, zodat je de stress rondom ‘wat als er spoed is’ los kunt laten

N

Krijg op 1 A4 overzichtelijk waar je hooi koopt, zodat je je paard geen koliek toestanden bezorgd door een gebrek aan hooi

N

Bereid je paard mentaal voor op de nieuwe plek en de reis ernaartoe, waardoor je onnodige stress voorkomt

ex btw

€197,-

What the FAQ

Wat als blijkt dat dit programma niet bij mij past?

Als blijkt na het maken van de 1ste 2 modules, dat de cursus niet bij je past, krijg je na het toesturen van de ingevulde werkboeken het aankoopbedrag volledig terug. Ik heb het allerliefst dat je het uiteindelijke resultaat van het programma behaald. Als de cursus om wat voor een reden dan ook niet bij je past wordt dat natuurlijk een hele uitdaging. Dus ‘even goede vrienden’.

Wat als ik geen resultaat behaal?

De inhoudsopgaven van de modules zijn afvinkbaar. Als je voldoende kennis hebt opgedaan, kan je de module afvinken. Soort checklist en inhoudsopgave in 1 dus. Lekker overzichtelijk.

Kan je de module niet afvinken voor jou gevoel? Dan mag je er nog iets dieper duiken. Wat ook altijd mag is mij een mailtje sturen. Ik help je graag als je vastloopt.

Hoeveel tijd kost het programma?

Dit is geen cursus om in 1 dag er doorheen te jagen. Je gaat praktische opdrachten maken die je wat uitzoekwerk kosten. 

Gemiddeld genomen wordt de cursus tussen de 1-3 maanden afgerond. 

Ik ben nog niet toe aan emigreren. Is het dan wel handig om de cursus te kopen?

Dan is deze cursus 100% voor jou bedoeld. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met de voorbereiding van je emigratie.

Wachten tot de kinderen ouder zijn, je huis is nog niet verkocht, een ouder die ziek is, een overvolle agenda… Het juiste moment is er nooit. Die zul je zelf moeten creëeren.  Gebruik je tijd nuttig en start zo vroeg mogelijk met de voorbereidingen. Je bespaart jezelf daar zo ontzettend veel onnodige stress mee. 

En hoe heerlijk dat als je wél klaar bent om je koffers te pakken, je ook direct kunt gaan? Dat scheelt je zoveel tijd. 

Wanneer begint de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je een mail om jouw account aan te maken en kan je direct aan de slag.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Op deze manier heb je alle tijd die je nodig hebt.

Ik ben al opzoek naar een stuk land, is deze cursus dan iets voor mij?

Zeker weten! Deze cursus is bedoeld voor iedereeen die nog niet is verhuisd. Het maakt dus niet uit of je net aan je emigratie puzzel begint, of dat je al actief op huizenjacht bent. 

Er zit een super waarvolle module in speciaal gericht op het vinden van het juiste stuk land. Bomvol aankoop tips. Bespaar je tijd en geld mee 🙂

Ik wil heel graag emigreren, maar weet nog niet precies waarheen. Kan ik dit programma dan volgen?

Dan sluit dit programma veilloos bij jou aan. Je gaat vanuit een heel waardevolle oefening ontdekken wat jou persoonlijke vervolg stappen zijn.

In module 4 van deze cursus zoom je helemaal in op jouw toekomstige woonplek.  Zo weet jij straks precies waar welke plek bij jou en je paard past.

Scheelt je een hele bak met tijd en geld dan lukraak je speurtocht beginnen.

Mijn agenda is al zo vol. Eigenlijk heb ik hier geen tijd voor

Weet je wat er bij mij gebeurde toen ik een heel weekend vrij hield om uitzoekwerk rondom mijn emigratie te doen?

 NIETS!!

Dit is wat er wél gebeurde:

Uitstelgedrag: omdat ik toch alle tijd had! 

Overwelm: er is veel te vinden online, als je veel tijd hebt is het gemakkelijker om daarin te verdwalen.

Perfectionisme​​​​​​​​: omdat ik alle tijd had alles heel GOED uit te zoeken en te vergelijken voor ik een keuze maakte. 

Twijfels:​​ omdat ik uren de tijd had om over alles na te denken. 

Zo onwijs zonde. Want uiteindelijk eindigde ik met een opgejaagd gevoel omdat ik er veel minder tijd in stopte dan ik eigenlijk wilde. Ik belandde op een terrasje, bij de paarden, in de moestuin… Maar écht stappen zetten naar Spanje kwam er niet van. 

Ik prop nu juist graag taken rondom emigreren in een toch al volle dag. Als ik weet dat ik over een uur een afspraak voor de paarden heb, zoek ik nog even iets uit rondom de geoloog en onze waterput. ​​En hop, binnen een kwartier ben ik heel wat stappen verder.

​​Tijd willen vrijmaken om dingen ‘goed’ te doen, is meestal een excuus om het gewoon niet te doen​.

Wat je helpt om stappen te zetten naar jouw droomleven= ACTIE​​

Emigreer zonder stress om je paard dankzij een emigratieplan die naadloos aansluit bij jullie beide