Paardinclusief Emigreren

De emigratie cursus voor jou en je paard

N

Je wilt rust en ruimte. Urenlange buitenritten zonder een mens tegen te komen, wandelen met je paard los naast je... Genieten op een manier die in dit overbevolkte landje niet kan

N

Ook je paard heeft hier behoefte aan. Minder blub en kuddewisselingen, meer hooi en ruimte... En dan zo dat jij 'm vanuit het keukenraam kunt zien staan als je staat te kokkerellen!

N

Dat dit in Nederland niet te betalen is, daar ben je al achter. Maar waar dan wel? En hoe zorg je voor een remote inkomen en een medisch netwerk voor je paard?

Komt dit je bekend voor?

Dan is Paardinclusief Emigreren de cursus voor jou!

Herken je dit?

Het is je allerdiepste wens je paard meer te bieden dan je nu kunt

Je wilt met hem samenleven in de natuur, weg van de drukte

Je bent te gevoelig voor alle mensen en hectiek om je heen

Maar waar vind je nou de juiste plek voor jou en je paard?

Hoe kom je dan eigenlijk aan inkomen in het buitenland?

Zelf droog brood eten, prima. Maar je paard? No whay!

En over hooi gesproken? Is dat er wel voldoende?

En is emigreren wel eerlijk tegenover je paard?

Komt dit je bekend voor ja?

Kom eindelijk in actie

Als jij een moodboard maakt van jouw ideale leven komen daar 2 dingen in voor. Paarden en natuur. Veel natuur! Je bent gevoelig voor geluid en alle drukte in Nederland. Je verlangt naar rust. Je fantaseert er zo vaak over…

Je eigen plek waarin je alles af kan stemmen op jouw eigen paard (en). Geen onnodige stress meer voor hem. Hectares vol land gevuld met maatjes voor je grote vriend. Je zou hem zo graag meer ruimte willen bieden. En als je dan toch aan het dagdromen bent… je erf af en direct middenin het bos zijn voor ellenlange wandelingen met je paard. Een simpel leven in de natuur. Gewoon ‘zijn’ meer niet. 

Klinkt mooi hè? Maar ik moet je teleurstellen: van alle mensen die deze droom met jou delen, is er maar een klein deel die het ook waarmaakt.

Niet omdat het onmogelijk is, maar om de simpele reden dat het overgrote deel van de mensen niet in actie komt.

En dat herken je misschien wel: je maakt je zorgen over een remote inkomen en of je paard daar wel kan settelen. 

Header off-grid mobiel

Je krijgt een punthoofd van alle vragen en twijfels die dit bij je oproepen. Je voelt je schuldig tegenover je paard. Maar moet je hem dan in Nederland laten? Van die gedachte alleen al krijg je accuut buikpijn.

Deze hele rompslomp zorgt ervoor dat je droom in de koelkast beland. Maar vind je dat eigenlijk wel zo erg? Want ach, in Nederland is het ook prima toch. Stiekem vertel je dit jezelf omdat je emigreren doodeng vindt. 

And I get it! Het is ook niet niks, verhuizen naar het buitenland. Laat staan dat je dan ook nog eens je paard meeneemt. 

En dan hebben we het punt ‘familie & vrienden’ nog niet eens aangekaart. Hoppa! Nog meer schuldgevoelens erbij.

Een emigratie is een groot avontuur waarvan de uitkomst niet zeker is. Er komen ontzettend veel keuzes, beslissingen en uitdagingen op je af. Dat weet ik als geen ander. Want zelf heb ik er namelijk zes jaar over gedaan om in actie te komen – maar inmiddels weet: ik het kan wél! En… het kan veel sneller. 

Hoe ik dat doe?

Even één ding over mij hè… ik scheet echt in mijn broek toen ik serieus bezig ging met emigreren. Ik kreeg acuut buikpijn van het idee om mijn ouders en vrienden achter te laten. Om nog maar niet te beginnen over hoe ik dan mijn geld moest gaan verdienen in Spanje…

Daarnaast worstelde ik met een flinke bak schuldgevoel richting mijn paard – ik ging haar immers uit haar vertrouwde omgeving halen. Ik voelde me egoïstisch en dacht, ‘ik doe dit alleen maar voor mezelf, het gaat ten koste van iedereen om mij heen’.

En toch deed ik het. Toch kocht ik een stuk land met een oude finca. In 2021 was ik 20 voetbalvelden aan Catalaanse grond rijker. Maar geloof me, dit ging niet vanzelf. Het duurde 6 jaar voor ik de ballen had om deze stap te zetten. Ik heb heel wat emotionele hobbels moeten nemen. Maar toen ik eenmaal de sleutel vond om deze puzzelstukjes op te lossen, had ik binnen een paar maanden een stukje Catalonië op de kop getikt!

Wat me zover gebracht heeft? Drie dingen, eigenlijk:

Hulp
In mijn avontuur naar Catalonië heb ik geleerd dat je niet alles alleen hoeft te doen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Je kunt online speuren wat je wilt,  maar de belangrijkste inside informatie haal je bij mensen die verder zijn in het proces als jij. Het scheelt je gewoon bakken met tijd en geld als je iemand hebt waar je bij terecht kunt.

Het lef om fouten te maken
Ik was doodsbang verkeerde keuzes te maken. Wat als we ergens gaan wonen en ongelukkig zijn? Wat als we onszelf niet kunnen onderhouden, of mijn paarden niet kunnen aarden? Kortom, wat als het mis gaat? Inmiddels heb ik ervaren dat dat helemaal geen ramp is. Catalonië staat te koop, en in plaats van me te laten ontmoedigen ben ik druk bezig met het voorbereiden van ons volgende avontuur. Scandinavië, waarschijnlijk…

Kennis
Eigenlijk had ik alles in huis om in actie te komen. Het punt was alleen dat ik alle losse elementen bij elkaar moest sprokkelen…. En dat was best een klus. Ondertussen ben iik ervan overtuigd dat dit proces geen 6 jaar hoeft te duren. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Daarin combineer ik mindsetwerk, kennis over remote inkomen, en praktische stappenplannen met mijn kennis over emigreren met een paard. Het mooie? Door mee te liften op deze kennis hoef jij geen 6 jaar te doen over dit proces. Je kunt namelijk ook in 6 maanden de omslag maken van twijfels en onzekerheid naar actie en stappen zetten.

Wil jij meeliften?

Als jij ook deze omslag wilt maken is Paardinclusief Emigreren dé cursus voor jou! In 5 modules neem ik je stap voor stap mee op jouw reis naar het buitenland.

N

3 modules vol lessen en oefeningen die jou exact helpen bepalen hoe je droomleven eruit ziet, waar je wilt wonen, en wat je te doen hebt om daar te komen

N

Een module waarin ik je help je vibe hoog te houden tijdens je emigratieproces en nu al meer vrijheid in je leven te ervaren

N

Een module waarin je het emigratie proces vanuit je paard bekijkt, zodat je ook voor hem passende keuzes maakt

N

Een bonus module waarmee je een plan maakt voor een remote inkomen, zodat je jezelf en je paard in alles kan voorzien in het buitenland

N

Een bonus module waarin Janneke Koekhoven je meeneemt in het mentaal voorbereiden van je paard op de emigratie

Wat vind je nog meer in de cursus?

N

Een PDF bestand vol aankooptips, zodat je goed voorbereid opzoek kunt naar jouw droomplekje

N

In totaal meer dan 70 pagina's aan werkboeken vol met opdrachten

N

Een checklist met dingen die je uiteindelijk moet gaan regelen en waar je nu alvast over kunt nadenken

N

Praktische bonus oefening om nu al meer vrijheid in je leven te ervaren

N

Een grondwerkoefening (nee, niet met je paard) met bijbehorend template waarmee je jouw persoonlijke emigratie plan gaat maken

N

Een diepgaande oefening waarmee je ontdekt waar je wilt wonen, zodat je je heel overzichtelijk op 1 regio kunt richten

Module 1 - Inhale Freedom
In module 1 ontdek je hoe onvoorwaardelijke vrijheid voor jou voelt. Deze diepe vorm van vrijheid onderzoek je vanuit je verstand én je onderbewuste. Zo krijg je helder wat vrijheid voor jou betekent en hoe dit voelt.
Als afsluiter vertaal je deze vrijheid naar de concrete wensen waaraan jouw off-grid leven straks moet voldoen om jou de vrijheid te bieden die je zoekt.
Module 2 - Exhale Your First Off-grid Steps

In deze module ontdek je wat jouw grootste behoefte is in jouw leven. Je gaat onderzoeken op welke manier deze behoefte jouw huidige leven beïnvloeden.

Maar nog belangrijker… hoe hetgeen waar jij het meest happy van wordt, terugkomt in jouw toekomstige leven in het buitenland.

Je maakt al een eerste vertaalslag naar de praktische invulling van je nieuwe leven.

Module 3 - Design Je Droom

Nu je hebt onderzocht wat vrijheid voor jou betekent, en aan welke voorwaarden jouw leven straks globaal moet voldoen, is het tijd voor de next step.

Een diepgaande praktische oefening geeft jou een concreet beeld van je droomplek, zodat je klaar bent om je camper te pakken en op zoek te gaan naar dat ene stuk land waar jij straks je dromen waar maakt.

Ook ontvang je in deze module een flinke bult met aankooptips. Van mij persoonlijk, maar ook vanuit de community om ons heen.

Om alle praktische stappen overzichtelijk te krijgen, maak je in module 3 jouw persoonlijke emigratie plan vanuit een heel waardevolle oefening. 

Module 4 - May The Horse Be With You

In module 4 staat je paard centraal. Hoe zorg je ervoor dat zijn welzijn optimaal blijft na jullie emgratie?

En hoe bereid je hem hier goed op voor?

En hoe werkt dat eigenlijk met het netwerk van je paard? Is dat in het buitenland ook te realiseren? Uhmm en water en hooi dan?

Door het maken van een welzijnsplan voor je paard krijg je antwoord op al deze vragen. Zo kan jij emigreren zonder zorgen om je paard.

Module 5 - Keep Up The Good Spirit
Je droomt van een leven in de natuur samen met je paarden, en hebt nu inzichtelijk welke stappen je kunt nemen om daar te komen… maar wat doe je in de tussentijd?
Je gaat immers niet morgen al verhuizen. Dikke kans dat je je toch wat gevangen voelt in je huidige leven.
In deze module help ik je om alvast zoveel mogelijk vrijheid te ervaren in je huidige leven, terwijl jij toewerkt naar je droom. Win-win, want hierdoor voel je je nú direct fijner én het houdt je energie hoog om toe te blijven werken naar jouw droomleven in het buitenland. 
Bonus 1: 1 op 1 zoomcall t.w.v. €97
Tijdens deze call neem ik alle tijd om je te leren kennen. We zetten een bakkie thee en gaan er samen lekker voor zitten.
Je neemt me mee in jouw persoonlijke situatie en stelt me alle vragen die je hebt. Samen maken we een plan met stappen die jij te zetten hebt. Je kunt lekker achterover leunen, want ik schrijf met je mee en stuur het verslag via de mail. 
Voor een duidelijk overzicht zet ik alles voor je in een afvinkbare checklist. Deze elementen zorgen voor een mega waardevolle call. Na de call weet je precies welke stappen voor jou prioriteit zijn. 
Je kunt zelf kijken wanneer je de call inpland. Voor je start met de cursus, halverwege voor als je vragen hebt, of naderhand om juist je overgebleven vragen te stellen en samen te bekijken hoe je stappen blijft zetten.
It’s up to you!
Bonus 2: Bereid Je Paard Mentaal Voor t.w.v. €97
Rete spannend je paard meenemen naar het buitenland hè?
Eens! Maar wat denk je hoe dit voor je paard is? Jij weet wat er gaat gebeuren. Je hebt een plan. Je dier heeft geen idee.
Ik vind het heel belangrijk om lange tijd voor vertrek het paard voor te bereiden op wat komen gaat. Het is dus belangrijk dat je daar nu al mee start.
In deze module laten we zien wat er allemaal aan bod komt bij zo een voorbereiding. Zodat je dit avontuur zonder onnodige stress voor je paard aan kunt gaan.
In deze bonus laat Janneke Koekhoven in 2 webinars zien hoe zij deze voorbereiding aanpakt op een ‘force free’ manier.
Bonus 3: Remote Inkomen t.w.v. €47
Zorg nm1 van iedereen die aan emigreren denkt: hoe kom ik daar in vredesnaam aan inkomen?
In deze module ga je een remote businessplan maken zodat je jouw zorgen om inkomen in het buitenland los kan laten. 
Bonus 4: Het Brein Boek t.w.v. €47
Als je het mij vraagt begint werkelijk alles bij mindset. Zeker ook bij emigreren. Want kijk eens welke mentale hobbels je allemaal mag gaan nemen?
Wist je dat de fight-flight-freeze modus niet alleen in levensbedreigende situaties voorkomt, maar ook in je emigratie proces? 
Er gaan momenten komen die spannend zijn waardoor je bijvoorbeeld bevriest en niet verder komt.
In dit ebook geef ik je inzicht in hoe je brein werkt. En hoe je met dit soort situaties om kunt gaan. Ik geef je handige tools en tips zodat je op jouw tempo stappen blijft zetten naar je droomleven in de natuur. 
Totale waarde bonussen: €288

Paardinclusief Emigreren

Incl. lifetime toegang tot de academy

Dit ga je doen:

N

Schrijf een super-specifiek-stappenplan voor een remote inkomen, waarmee je jou en je paard straks in alle behoeftes kan voorzien

N

Maak een persoonlijk emigratieplan, waardoor je precies weet welke stappen je te zetten hebt. Hallo actie-modus!

N

Ontdek welke plek bij jou en je paard past, zodat de emigratie voor jullie beide een succes wordt

N

Bespaar tijd en geld door niet alles zelf te hoeven uitzoeken, waardoor er genoeg tijd voor werk en paard overblijft naast je emigratieproces

N

Weet en voel of emigreren eerlijk is naar je paard toe, zodat je uit de brei van schuldgevoelens naar je dier toe stapt

N

Maak een welzijnsplan voor je paard, zodat zijn gezondheid ook na jullie emigratie optimaal blijft

N

Bereid je paard mentaal voor op de emigratie, waardoor je onnodige stress voorkomt

€97,-

excl. btw

Wat zij zeggen

Ik vind de theorie heel sterk. Kort maar krachtig.

Ik als opgeleid psycholoog word daar super enthousiast van.

Ik heb extra inzicht gekregen in wat vrijheid betekent en hoe ik me wil voelen in mijn leven/toekomst. Daardoor realiseer ik me nu hoeveel ik er voor over heb me vaker zo vrij, goed, energiek en helder te voelen. Ik vond het ook heel nuttig om mijn kernwaarden toe te spitsen naar vrijheid. Dat zorgde voor een extra focus op vrijheid (dus toekomst wonen), waardoor ik me extra besef wat het me brengt als ik me zo voel.

Anne Mol

Wat ik echt te gek vond was dat ik weer even helemaal in contact kwam met mijn droom.

Het voor me kon zien. En de vragen voor ‘maak je droom concreet’, maakte het ook echt veel concreter voor me. En wat je daar nu al van kunt doen, vind ik een heel leuk perspectief. Want ik dacht meteen ‘die moestuin kan ik hier ook al verder uitbreiden’. Dus dankjewel.

Mijke Linssen – Soulplay

Ik ervaar meer inzichten voor mijn nieuwe woonplek

Ik vind de afwisseling tussen vragen beantwoorden, meditatie, flowschrijven en de oefeningen in de natuur erg leuk! Het creëert een extra stuk bewustwording door het ook praktisch aan te pakken. En het haalt je uit je hoofd. Goed dat je aan het eind alle antwoorden met elkaar verbind en daar zelf je conclusie uit kunt trekken of off-grid wonen bij je past. Ik ervaar meer inzichten en bewustwording wat voor mij vrijheid is en welke voorwaarden ik belangrijk vind voor mijn nieuwe woonplek.

Charlotte

Ik heb het lef gekregen om echt stappen te zetten

De opbouw van de cursus is logisch en overzichtelijk. Waardoor ik ook echt tot een resultaat kwam. Ik heb het lef gekregen om echt stappen te zetten. Ben bezig met de zoektocht naar de juiste plek voor ons en onze paarden. De waardevolle content in de cursus helpt me daarbij. Ook durf ik mijn droom naar buiten te brengen.  In gesprek met Pris voel je je welkom en gehoord. Ze komt tot de kern en weet de juiste vragen te stellen. Na onze call kreeg ik ook nog een checklist met stappen die ik als eerst kon gaan zetten. En een verslag over de call aangevuld met tips en ideeën. Super waardevol!

Lisa

What the FAQ

Wat als blijkt dat dit programma niet bij mij past?

Als blijkt na het maken van de 1ste 2 modules, dat de cursus niet bij je past, krijg je na het toesturen van de ingevulde werkboeken het aankoopbedrag volledig terug. Ik heb het allerliefst dat je het uiteindelijke resultaat van het programma behaald. Als de cursus om wat voor een reden dan ook niet bij je past wordt dat natuurlijk een hele uitdaging. Dus ‘even goede vrienden’.

Wat als ik geen resultaat behaal?

In de inhoudsopgave van de cursus staat vermeld wat je per module gaat leren. Je kunt dit zelf bijhouden doordat deze doelen af te vinken zijn. Kan je de module niet afvinken voor jou gevoel? Dan mag je er nog iets dieper duiken. Wat ook altijd mag is mij een mailtje sturen. Ik help je graag als je vastloopt.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het is geen cursus wat je in één ruk afmaakt. Dit is een onderwerp wat suddertijd nodig heeft. Ik wil je daarom ook adviseren om er de tijd voor te nemen zodat je het niet alleen weet, maar het ook in je dagelijks leven intergreert.

De ervaring van voorgaande klanten is dat het per module minimaal een uur aan tijd kost om de lessen te maken. Gezien het vooral om het proces gaat en de opdrachten hierin een leidraad zijn, is dit voor iedereen anders.

Heeft het zin om het programma te volgen als ik mij alleen aan het oriënteren ben?

Dan is deze cursus 100% voor jou bedoeld. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het noodzakelijk is om het verschill tussen voorwaardelijke en onvoorwaardelijke vrijheid te ervaren vóór je je biezen pakt! Zo voorkom je dat je in een ‘meer-meer-meer’ valkuil trapt. Resultaat: jou begoogde vrije gevoel vind je niet op jouw toekomstige off-grid plek. Bummer! Wil je niet! Daarnaast ga je door naar het omschrijven van de praktische vervolg stappen en creëer je een helder beeld van jouw droomplek. Super fijn om op voorhand te weten. Betekent niet dat je acuut aan de slag hoeft. Dat is aan jou.

 

Wanneer begint de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je een mail om jouw account aan te maken en kan je direct aan de slag.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Op deze manier heb je alle tijd die je nodig hebt. Onvoorwaardelijke vrijheid is niet iets wat er met een dag is. Het een proces waarin je het steeds meer in je leven intergreert. De life time toegang is dus niet voor niets! Als je er behoefte aan hebt kan je de audio dagelijks luisteren.

Ik ben digitaal niet zo handig, past dit programma dan wel bij mij?

Jazeker! De academy zit heel simpel in elkaar en wijst zich vanzelf. Daarnaast hoef je de werkboeken niet perse digitaal in te vullen. Je kan het ook printen en invullen of een los schrift gebruiken. Alle opdrachten zijn genummerd zodat je niet alles over hoeft te pennen. In de cursus zitten ook video’s, een audio en praktische opdrachten. Je bent dus niet alleen digitaal bezig.

Ik ben al opzoek naar een stuk land, is deze cursus dan iets voor mij?

Zeker weten! Deze cursus is bedoeld voor iedereeen bij wie de koop nog niet rond is.

Er zit een super waarvolle module in speciaal gericht op het vinden van het juiste stuk land. Bomvol aankoop tips. Bespaar je tijd en geld mee! 

Ik wil heel graag emigreren, maar weet nog niet precies waarheen. Kan ik dit programma dan volgen?

Dan sluit dit programma veilloos bij jou aan. Je gaat vanuit een heel waardevolle oefening ontdekken wat jou persoonlijke vervolg stappen zijn.

In module 4 van deze cursus zoom je helemaal in op jouw toekomstige woonplek.  Zo weet jij straks precies waar welke plek bij jou en je paard past.

Scheelt je een hele bak met tijd en geld dan lukraak je speurtocht beginnen.

Mijn agenda is al zo vol. Ga ik wel tijd hebben voor deze cursus?

Weet je wat er bij mij gebeurde toen ik een heel weekend vrij hield om uitzoekwerk rondom een remote inkomen te doen?

 NIETS!!

Dit is wat er wél gebeurde:

Uitstelgedrag: omdat ik toch alle tijd had! 

Overwelm: er is veel te vinden online, als je veel tijd hebt is het gemakkelijker om daarin te verdwalen.

Perfectionisme​​​​​​​​: omdat ik alle tijd had alles heel GOED uit te zoeken en te vergelijken voor ik een keuze maakte. 

Twijfels:​​ omdat ik uren de tijd had om over alles na te denken. 

Zo onwijs zonde. Want uiteindelijk eindigde ik met een opgejaagd gevoel omdat ik er veel minder tijd in stopte dan ik eigenlijk wilde. Ik belandde op een terrasje, bij de paarden, in de moestuin… Maar écht stappen zetten naar Spanje kwam er niet van. 

Ik prop nu juist graag taken rondom emigreren in een toch al volle dag. Als ik weet dat ik over een uur een afspraak voor de paarden heb, zoek ik nog even iets uit rondom de geoloog en onze waterput. ​​En hop, binnen een kwartier ben ik heel wat stappen verder.

​​Tijd willen vrijmaken om dingen ‘goed’ te doen, is meestal een excuus om het gewoon niet te doen​.

Wat je helpt om stappen te zetten naar jouw droomleven= ACTIE​​

Ontdek waar jij en je paard happy zijn en maak een remote businessplan