Off-grid Freedom-kit

Ontdek of een off-grid leven jouw verlangen naar vrijheid vervult

N

Afhankelijk zijn van de Nederlandse overheid benauwd je, je wilt je vrij voelen, maar hoe dan?

N

Je wilt zo zelfvoorzienend mogelijk leven omdat je voelt dat dit de toekomst is. Maar hoe weet je of een off-grid leven die drang naar vrijheid vervult?

N

Je bent niet op je plek, je voelt je een eenling, maar waar heb je dit gevoel dan wel?

Komt dit je bekend voor? Dan is Off-grid Freedom-kit jouw ticket naar vrijheid!

Herken je dit?

Je bent de ratrace waarin je leeft helemaal beu, daardoor ben je jouw vrije gevoel kwijtgeraakt

Je vraagt je af wat vrijheid precies betekent voor jou en waar je dit vindt, daar raak je veel tijd aan kwijt

Je blijft zoeken naar dat vrije gevoel, de stress neemt toe en je neigt naar vluchten naar het buitenland

Herkenbaar ja? Dan is de Off-grid Freedom-kit jouw ticket naar een vrij leven

Creëer eerst vrijheid vanuit jezelf

Je wilt een simpel leven met een kleine voetdruk, omdat je voelt dat dit de toekomst is, maar dan wel omringd door natuur en op jouw voorwaarden. Want dat is waar je vrijheid vandaan haalt. Toch? Nou nee! Deze drang naar vrijheid begrijp ik heel goed. Want kijk waarin we leven? Het is heel menselijk dat jij op dit moment opzoek bent naar dat vrije gevoel. Ik weet alleen ook dat dit gevoel in jou zit. Een off-grid leven in het buitenland is dus geen oplossing. Want zie je jezelf al zitten… op je prachtige Spaanse berg, met ruimte ‘waar je u tegen zegt’, maar ook met dat knagende gebrek aan vrijheid wat je met je meegenomen hebt?

 

 

Dit gevoel neem je met je mee, waar je ook bent. Daarom is het noodzaak om koers te leren varen op je diepste verlangen. Je vrij te leren voelen van binnenuit, zodat je niet alleen jouw off-grid droom hiervoor inzet. Vrijheid begint in jou. Niet bij een plek onder de zon, of een huis in het buitenland. Vrijheid vanuit jezelf creeeren is de eerste stap die je te zetten hebt als jij neigt te emigreren vanwege een gebrek aan vrijheid. Alleen dan heeft een leven in de natuur op jouw voorwaarden kans van slagen. Vrijheid vind je door te luisteren naar de fluistering van je ziel. Door echt bij je gevoel te komen ontdek je innerlijke vrijheid.

Hoe ik dat doe?

Dat doe ik door naar binnen te keren, door te vertragen. Maar ook door letterlijk naar buiten te gaan, mij te verbinden met de natuur. Omdat het essentieel is om contact te maken met de basis in jezelf.

Ik heb geleerd dat het niet altijd genoeg is om hiervoor één tool in te zetten. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Hierin combineer ik de meest waardevolle tools: visualisatie, meditatie, soundhealing, flowschrijven, NLP en de natuur.

Deze methode heeft mij geholpen mijn binnenwereld…. waardoor de buitenwereld met mij mee veranderde. Hierdoor ben ik ware vrijheid gaan ervaren waardoor mijn Braveheart bloed ging stromen en ik wist: ik voel mij nu werkelijk vrij vanuit mezelf, next step please!

En wow…hoe bi-zar! Toen ik eenmaal door had hoe ik deze omslag maakte, had ik in no-time een stuk land in Spanje gekocht. Puur omdat ik voelde dat mijn off-grid droom een toevoeging was, geen neiging om te vluchten. 

Wil je dit van mij leren?

Hee hoi, ik ben Pris, off-grid supporter voor de bewuste avonturier. Toen ik mijn off-grid droom de wereld in slingerde, kreeg ik heel wat beperkende gedachtes op mijn bord. ‘Ik werk in de zorg, ik kan niet rondkomen in het buitenland’. Doordat ik zo in mijn hoofd leefde was mijn pijn groter dan mijn verlangen. Toen ik leerde dat om te draaien ontstond voor mij de omslag en kwam ik in actie. Ik leerde ‘uit mijn hoofd te komen’.

En dat is naar mijn idee precies de reden waarom zo een groot project als emigreren begint bij mindset, niet bij de praktische stappen. Als je luistert naar de stem in je hoofd, ben je niet in staat om je droom na te jagen. Door mijn omslag hierin creeërde ik eigenwijs mijn pad naar Catalonië. Het mooiste van alles? Ik leer anderen hetzelfde te bereiken. Wil jij ook leren hoe jij de omslag maakt van je hoofd naar je hart, zodat je stappen zet naar jouw off-grid droom? 

Dan is dit wat je krijgt

N

4 modules vol lessen en oefeningen om jouw vrijheid van binnenuit te ontdekken

N

In totaal meer dan 25 pagina's aan werkboeken vol met opdrachten

N

Inclusief audio visualisatie meditatie gericht op jouw vrijheid. De audio kan je downloaden en luisteren waar je wilt.

N

Je leert de tool flowschrijven onder de knie krijgen om zo vanuit je intuïtie te leren schrijven. Hiermee ontdek je vanuit je gevoel wat vrijheid voor jou betekent

N

Praktische bonus oefening om nu al meer vrijheid in je leven te ervaren

N

Je leert ontdekken welke vorm van vrijheid jij zoekt en of dit te vinden is in het off-grid leven wat jij voor je ziet

N

Je onderzoekt of jij op jouw off-grid droomplek volgens jouw waarden kunt leven, zodat je de kans op mislukking verkleint

N

Je leert een realistische te kijk te hebben op jouw off-grid droom, waardoor je beter in staat bent passende keuzes te maken

N

Na dit programma weet je of een off-grid leven in het buitenland voor jou 'het juiste' pad is, zodat je jouw hart de juiste richting op laat stromen

Module 1

In module 1 luister je een visualisatie meditatie die je vrij leert voelen van binnenuit. Door de helende klanken op de achtergrond is het gemakkelijker te ontspannen  en jouw vrije gevoel te ervaren. Na het luisteren van de audio ga je flowschrijven over het gevoel wat de audio jou gegeven heeft. Door flowschrijven spreek je jouw onderbewuste aan en leer je vanuit je intuitie omschrijven wat vrijheid voor jou betekent. Na het flowschrijven ga je reflecteren doormiddel van het beantwoorden van verdiepende vragen. Hierdoor weet je na het maken van deze module naar welke vorm van vrijheid jij opzoekt bent en waar je dit vindt.

Module 2

In module 2 ga je jouw kernwaarden rondom vrijheid ontdekken. Je kent je kernwaarden vast al wel, maar ze toespitsen op vrijheid is heel verhelderend om je te leren inzien of jij in jouw toekomstige off-grid leven zult vinden wat je zoekt. In deze module leer je op welke manier jouw kernwaarden rondom vrijheid jouw huidige leven beinvloeden en hoe dit in jouw leven straks zal terugkomen. Zo kan je meten of wat jij belangrijk vindt straks ook een rol speelt in jouw leven.

Module 3

Yes! Je mag het bos in! In module 3 ga je verbinden met de natuur. Ik begrijp heel goed dat je als buitenmens niet alleen digitaal bezig wilt zijn. Dus je gaat ook lekker de buitenlucht in.

Doel: je thuis vrij voelen, waar je ook bent.

Module 4

Je leert in voorgaande modules wat vrijheid voor jou betekent, waar je dit vindt en bent in staat om vrijheid vanuit jezelf te ervaren. In module 4 ga je zelf alle eindjes aan elkaar knopen en concluderen of een off-grid leven jouw verlangen naar vrijheid gaat vervullen.

Hiermee wil ik je natuurlijk niet demotiveren. Dit is puur om ervoor te zorgen dat als je springt, je dit doet vol zelfvertrouwen! Daarnaast is de kans op een mislukte emigreer poging hierdoor vele malen kleiner.

Off-grid Freedom-kit

Incl. lifetime toegang tot de academy

N

Ontdek wat jou dat ultieme vrije gevoel geeft en neem dit gevoel met je mee, waar je ook bent

N

Creëer meer ruimte in je hart, waardoor je intuïtie vrijer stroomt en je moeitelozer de juiste keuzes maakt

N

Voel vrijheid van binnenuit en maak een diepe connectie met jezelf en de natuur

N

Ontdek of een off-grid leven in het buitenland past bij jouw verlangen naar vrijheid

€97,-

excl.btw

Wat zij zeggen

Ik heb extra inzicht gekregen in wat vrijheid betekent en hoe ik me wil voelen in mijn leven/toekomst. Daardoor realiseer ik me nu hoeveel ik er voor over heb me vaker zo vrij, goed, energiek en helder te voelen. Ik vond het ook heel nuttig om mijn kernwaarden toe te spitsen naar vrijheid. Dat zorgde voor een extra focus op vrijheid (dus toekomst wonen), waardoor ik me extra besef wat het me brengt als ik me zo voel.

Anne Mol

Ik vind de afwisseling tussen vragen beantwoorden, meditatie, flowschrijven en de oefeningen in de natuur erg leuk! Het creëert een extra stuk bewustwording door het ook praktisch aan te pakken. En het haalt je uit je hoofd. Goed dat je aan het eind alle antwoorden met elkaar verbind en daar zelf je conclusie uit kunt trekken of off-grid wonen bij je past. Ik ervaar meer inzichten en bewustwording wat voor mij vrijheid is en welke voorwaarden ik belangrijk vind voor mijn nieuwe woonplek.

Charlotte

FAQ

Wat als blijkt dat dit programma niet bij mij past?

Als je mij binnen 24 uur na aanschaf laat weten dat de cursus niet bij je past, krijg je je geld terug. Ik heb het lieft dat je resultaat behaald. Dat gaat natuurlijk niet lukken als je niet gemotiveerd bent.

Wat als ik geen resultaat behaal?

In de inhoudsopgave van de cursus staat vermeld wat je per module gaat leren. Je kunt dit zelf bijhouden doordat deze doelen af te vinken zijn. Mocht je er niet uitkomen mag je altijd je vragen naar mij mailen. Ik help je graag.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het is geen cursus wat je in één ruk afmaakt. Dit is een onderwerp wat suddertijd nodig heeft. Ik wil je daarom ook adviseren om er de tijd voor te nemen zodat je het niet alleen weet, maar ook leeft. Tussen weten en leven zit namelijk het wezenlijke verschil. De ervaring van voorgaande klanten is dat het per module minimaal een uur aan tijd kost om de lessen te maken. Gezien het vooral om het proces gaat en de opdrachten hierin een leidraad zijn, is dit voor iedereen anders.

Heeft het zin om het programma te volgen als ik nog niet zover ben in mijn off-grid proces

Dan is deze cursus 100% voor jou bedoeld. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het noodzakelijk is te weten of jouw verlangen naar vrijheid vervult gaat worden voor je praktische stappen gaat zetten.

Wanneer begint de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je een mail om jouw account aan te maken en kan je direct aan de slag.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Op deze manier heb je alle tijd die je nodig hebt. Je kan ook altijd op een later moment de cursus nogmaals doen als je daar behoefte aan hebt.

Ik ben digitaal niet zo handig, past dit programma dan wel bij mij?

Jazeker! De academy zit heel simpel in elkaar en wijst zich vanzelf. Daarnaast hoef je de werkboeken niet perse digitaal in te vullen. Je kan het ook printen en invullen of een schrijft gebruiken. Alle opdrachten zijn genummerd zodat je niet alles over hoeft te pennen. In de cursus zitten ook video’s, een audio en praktische opdrachten. Je bent dus niet alleen maar digitaal bezig.

Ik ben gewoon liever buiten, al dat online gedoe

I know, ik herken dat! Daar heb ik aan gedacht. Je kunt de werkboeken printen en lekker buiten in het bos maken. Ook het flowschrijven kan je doen waar jij wilt. De audio kan je downloaden en luisteren op jouw favoriete plek. Als laatst…ik geloof heilig in de kracht van de natuur. Dit komt ook terug in een praktische opdracht die je buiten uit gaat voeren. Komt dus helemaal goed buitenmensch wink

Reken af met jouw drang om te vluchten opzoek naar vrijheid

Doe mee voor 97 euro excl.btw