The Unchained

Stap zonder zorgen om inkomen uit de freeze fase van jouw off-grid droom

N

Je droomt al lange tijd van een off-grid leven in het, maar hoe fix je nou inkomen in het buitenland? Uhhmmm? Tja, daar loop je vast!

N

Je wilt zo zelfvoorzienend mogelijk leven omdat je voelt dat dit de toekomst is. Maar waar tover je al die kennis en skills nou vandaan?

N

Je bent je droom maar aan het uitstellen tot alle omstandigheden perfect zijn, maar stiekem weet je best dat je dit doet uit angst voor het onbekende

N

Je leeft in een rijtjes huis met mini tuin terwijl je verlangt naar bossen en ruimte, je bent niet op je plek, maar waar heb je dit gevoel dan wel?

N

Je bent klaar om stappen te zetten naar jouw off-grid droom, maar hoe maak je van 100.000 ideeën een gestructureerd plan?

Komt dit je bekend voor?

Dan is The Unchained jouw ticket naar vrijheid!

Herken je dit?
Je wilt graag off-grid leven in het buitenland, maar je weet niet waar, dus hoe begin je dan?

Je voelt je overweldigd in deze beginfase van je off-grid droom, je ziet de vervolg stappen niet

Je bent de ratrace waarin je leeft beu, daardoor ben je opzoek naar een vrij leven in de natuur

Je kijkt uit naar gelijkgestemde mensen om je heen, maar waar vind je die? Waar wil je wonen?

Je zoekt een paradijs voor jou en je paard, maar krijgt ook buikpijn van het emigreer idee

Herkenbaar ja? Dan is The Unchained jouw ticket naar een vrij leven
Please, skipp deze valkuil

Het liefst zou je met een luidspreker op straat gaan staan en “GELIJKGESTEMDEN GEZOOOOCHT” roepen. Het is je diepste wens om met deze leuke luitjes uit het systeem te stappen. Samen een dikke moestuin bouwen, zodat je het gif uit de winkel kunt skippen. Samen op jacht naar een vrij leven middenin de natuur. Dit plan zit al jaren in je hoofd. Het voelt overweldigend om in het buitenland een nieuw bestaan op te bouwen. Want hoe kom je dan aan inkomen? En je kinderen dan? Je dieren? De lijst voelt eindeloos.

Resultaat? De uitvoering van je droom komt maar niet op gang. Dat ben je ondertussen kotsbeu. En dat is maar goed ook. Nadat ik zelf 6 jaar lang middenin de ‘uitstel-valkuil’ stond, weet ik ondertussen dat het ook anders kan. Godzijdank! Want ik geloof er heilig in dat de wereld ons groene grietjes hard nodig heeft. Daarom is The Unchained zo een klapper van een cursus. Het helpt jouw om je off-grid droom te realiseren… en de wereld een groenere plek te maken. Ik zeg win-win.

Hoe ik dat doe?

In mijn zoektocht naar een off-grid leven, heb ik geleerd dat het niet altijd genoeg is om alleen een goed plan te hebben. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Hierin combineer ik mindset, praktische skills, dieren welzijn en een goed financieel plan.

Want eerlijk is eerlijk hè… Als je Googled naar een off-grid leven, is het eerste wat naar boven komt allerlei praktische skills. Er is werkelijk niemand die je verteld HOE  je stappen zet naar jouw droomleven. Om nog maar te zwijgen over de juiste mindset of jouw trouwe viervoeter.

Deze methode heeft mij geholpen om uit de ratrace van onze maatschappij te stappen, waardoor mijn Braveheart-bloed ging stromen.  Vanaf dat moment wist ik: nu ben ik klaar voor de praktische uitvoering van mijn droom!

Doordat mijn methode zo  simpel werkt, hoefde ik alleen maar mijn enthousiaste energie te volgen. En daar kwamen al mijn praktische vervolg stappen uitgerolt. Ik wist bijvoorbeeld exact waar ik wilde wonen omdat ik precies wist welke vragen ik mezelf moest stellen. En juist dít komt ook terug in The Unchained. 

En wow…hoe bi-zar! Toen ik eenmaal de juiste mindset met de praktijk wist te koppelen, had ik in no-time een stuk land in Spanje gekocht. Puur omdat ik mijn blokkade ingeruild had voor een dikke bak met stuiterende energie!

Wil jij dit ook ervaren?

Hee hoi, ik ben Pris, off-grid supporter voor de bewuste avonturier. Toen mijn off-grid droom in 2015 boven kwam borrelen, was ik op reis in Australie. Want ja… reizen geeft vrijheid. Oeps, ik had het mis! Ik reisde me suf! Maar vrijheid vond ik niet. Al mijn reizen deed me beseffen dat vrijheid niet in bepaalde omstandigheden te halen valt. Dus ook niet in mijn off-grid droom. En dat is naar mijn idee precies de reden waarom emigreren bij mindset begint, niet bij de praktische stappen. Dat is precies de reden waarom ik er 6 jaar over deed om stappen te zetten naar mijn off-grid droom. De juiste mindset ontbrak, ik was er nog niet klaar voor. ‘Een betere milieu, begint bij jezelf’. En zo werkt het natuurlijk met alles.

Een fijn huwelijk start ook bij jezelf. It all starts with you! Door dit besef maakte ik een omslag en fixte in no-time mijn pad naar Catalonië. Puur doordat ik mindset in mijn proces toevoegde. Het mooiste van alles? Ik heb ook een zorg hart en gun het jou onwijs dat jij niet ook jarenlang blijft hangen. Daarom heb ik speciaal voor jou The Unchained gemaakt. In dit programma ontdek je vanuit de juiste mindset hoe je praktische stappen zet naar jouw off-grid droom. Je gaat uitvinden waar je precies wilt wonen, hoe jezelf van inkomen voorziet en ontdekt de meest belangrijke skills. Wil jij ook leren hoe je de omslag maakt van dromen naar doen?

Dan is dit wat je krijgt

N

11 modules vol lessen en oefeningen om jou een kick-start te geven naar jouw off-grid drom

N

Na het volgen van deze modules weet je alles wat je nodig hebt om over te gaan tot aankoop. Google kan je dus lekker skippen

N

1 module vol aankoop tips. Super handig voor als je al met je camper onderweg bent opzoek naar een stuk land.

N

3 modules die ervoor zorgen dat je begint bij de basis, de juiste mindset!

N

Een stevig fundament, jouw persoonlijke plan, waar je altijd op terug kunt vallen. Hallo overzicht!

N

Alle praktische basis skills die je moet weten voor een flexibel start

N

Een reflectielijst 'Do it for the horse' waarmee je vanuit je paard naar jouw emigratie proces leert kijken

N

Een module waarin je ontdekt hoe jij jezelf van inkomen kunt voorzien in het buitenland

N

Een diepgaande oefening waarmee je ontdekt waar je wilt wonen, waardoor je gericht opzoek kunt

N

Een module waarin je de basis beginselen moestuinieren ontdekt, zodat je sneller uit eigen tuin kunt eten op jouw toekomstige droomplek

N

Je ontdekt de basiskennis over permacultuur, waardoor je weet waar je op kunt letten bij de aankoop van een zelfvoorzienend stuk land

N

Een werkboek en 2 webinars die zich richten op het voorbereiden van jouw paard op het emigratie proces

Module 1 - Jouw droom

Yes! Je gaat lekker bruisen. In deze module start je met het aanwakkeren van een dik verlangen richting jouw droom.

Ken je de kracht van visualisatie al? Die is MEGA! In deze module ontdek je hoe je dit inzet om jouw droom super concreet voor je te zien. Nog belangrijker? Te voelen. Want die dikke bruisende energie heb je nodig om uit de startblokken te komen.

Module 2 - The Unplugged
In deze module ontdek je via een deep-dive naar welke vorm van vrijheid jij opzoekt bent en waar je dit vindt. 

Ik begrijp heel goed dat je als buitenmens niet alleen digitaal bezig wilt zijn….Dus, je mag lekker het bos in! In deze module ontdek je hoe je de kracht van de natuur inzet om een diepe connectie met jouw binnenwereld te maken.

Resultaat:  je thuis voelen, waar je ook bent.

Dit gevoel van thuiskomen is de perfecte basis om hiernar verder te gaan met de praktische stappen. Dat start in de volgende module met het maken van een plan.

Module 3 - Mind First
Die eeuwige belemmerende overtuigingen… we hebben ze allemaal. Maar je er bewust van zijn is nog niet zo gemakkelijk.

Een overtuiging start vaak al vanuit je opvoeding. Dat maatkt het zo gemakkelijk om er een blinde vlek omheen te creeren. Het zit zo onwijs diep geworteld dat we het  lastig vinden om te zien wat er daadwerkelijk gebeurt.

En dat is wel iets wat nodig is om je uit de freece fase van jouw off-grid droom te halen.

Zo een mindfuck in je hoofd blokkeert je energie om gas te geven!

Deze module is dus een onwijs belangrijke start als je écht klaar bent om actie te ondernemen.

Met deze module pak je niet 1, maar al je overtuigingen aan die je blokkeren om stappen te zettten naar jouw off-grid leven.

Module 4 - De Rode Draad
Van 1 grote kolkende massa aan ideeen en hersenspinsels 1 concreet plan maken… Dat is wat je in deze module gaat doen.

Jouw houvast op momenten dat het even overweldigend voor je voelt.

Kan jij lekker vol focus vooruit 🙂

Module 5 - De Financiële Gids
De financiele gids is een mix tussen 2 belangrijke geld kwesties:

1: wat zijn de kosten van het off-grid project

2: hoe zorg je dat je dit bij elkaar verzameld

Een module vol tips en creatieve ideeen om je bankrekening te spekken. Wat je vervolgens zelf in een financieel plan giet zodat je er ook actief aan kunt werken.

Module 6 - Jouw Ideale Wereld
In deze module ga je een concreet beeld vormen van jouw stukje droomland. Door een diepgaande praktische oefening weet je in welke richting je kunt zoeken.

Daarbij krijg je een flinke bult met aankoop tips rechtstreeks uit het off-grid veld. Van mij persoonlijk, maar ook vanuit de community om ons heen.

Module 7 - Poen & Groen
Het aankoopbedrag van een off-grid bij elkaar sparen is 1…

Maar wat nu als je middenin een verbouwing zit en deze niet af kunt maken door een gebrek aan geld? Hallo ‘Ik Vertrek’

Om dat te voorkomen ontdek je in deze module hoe je jezelf van inkomen voorziet in het buitenland.

En nee, dit is niet alleen bedoeld voor de handige online techneut. Het is ook voor jou als je liever buiten bent en digitaal een tikkie onhandig bent.

Je ontdekt in deze module online en offline inkomsten bronnen die je helpen met een continue inkomstenbron in het buitenland.

Module 8 - Off-grid basis skills
Off course… Dit hoort er ook bij hè, de praktische kennis.

In deze module krijg je de basis mee over watervoorziening, elektra en warmte winning.

Je ontdekt dat wat nodig is om zonder zorgen een simpel off-grid systeem op te zetten vanaf nul.

Module 9 - Permacultuur kick-start
Permacultuur is DE manier om te zorgen voor een gezonde bodem zonder dat je zelf je benen onder je lijf vandaan loopt.

Vanuit die gezonde bodem ben je beter in staat om water vast te houden op je land. Zullen je dieren meer happy zijn en komt er meer productie uit je moestuin. Super belangrijk dus om de basics te kennen. Paul gaat je er alles over vertellen.

Module 10 - De Gif Skipper
Een moestuin opzetten is 1. Dit in het buitenland voor elkaar boxen 2!

Het vergt andere kennis. En precies die kennis is handig om te weten voor je vertrekt. Zo ben je eenmaal aangekomen sneller in staat om gif te skippen en lekker uit je eigen tuin te eten.

Basis kennis moestuinieren wordt hier gecombineerd met het klimaat waar jij naartoe wilt verhuizen.

Module 11- May the horse be with you
Je hebt een paard, of misschien wel meer… Het enige wat jij wilt is je dier een fijn, gezond en zorgeloos leven bieden.

En dat is precies waar de schoen wringt. Want hoe ga je dit eingelijk voor elkaar krijgen?

100% zekerheid ga je natuurlijk nooit krijgen. Maar het helpt je dier wel 100% om dit proces ook vanuit hem te bekijken.

In deze module laat ik je zien hoe je jouw eigen belang even parkeert en je paard praktisch voorbereid doormiddel van de juiste training.

Dit alles gebeurt vanuit positieve bekrachting zodat je paard niks opgelegd wordt, maar hij kan kiezen om actief deel te nemen… of niet 😉

Force Free paarden trainer Janneke Koekhoeven geeft hierin 2 waardevolle webinars met alle ‘how to’s’ die je nodig hebt.

Na The Unchained…

N

Is jouw verlangen naar een off-grid leven in het buitenland verdubbeld, waardoor je uitstelgedrag inruilt voor actie!

N

Heb je een fysiek stappenplan die jou leidt naar jouw off-grid leven, zodat je vol focus jouw emigreer pad bewandeld

N

Kan je stappen zetten naar jouw droomleven, zonder dat het welzijn van je paard daarbij in het gedrang komt

N

Weet je tot in detail hoe jouw toekomstige woonplek eruit ziet, zodat je zonder geldverspilling opzoek kunt naar jouw leven in de natuur

N

Meet je jezelf de juiste mindset aan, zodat je eindelijk eens uit de startblokken komt

N

Kan je de juiste mindset toepassen, waardoor je ook tijdens het emigreer proces overeind blijft staan bij onvoorziene situaties

N

Weet je alles over regelgeving rondom community leven, wonen in camper/yurt, extra huis bouwen in jouw geliefde regio, waardoor je niet je geld voor Piet snot uitgeeft

N

Beheers je alle skills die je nodig hebt, zodat je in de beginfase niet zonder warmte, water of elektra hoeft te zitten.

N

Ben je in staat om water zo lang mogelijk op je land te houden, waardoor de financiële opbrengt van je grond maximaal wordt

N

Beheers je praktische trainings skills om je paard vanuit keuze vrijheid voor te bereiden op het emigratie proces

N

Ben je in staat om het emigratie proces door de ogen van je dier te bekijken, zodat zijn welzijn niet in het gedrang komt

N

Blijf je gebruik maken van ons eigen leerproces, waarmee het programma aangevuld blijft worden en jij met ons meegroeit een soortgelijke richting op

N

Ben je in staat stappen te zetten naar een inkomen in het buitenland, zodat je niet met samengeknepen billetjes naar je bankrekening hoeft te kijken

€747,-

excl.btw

Wat zij zeggen

Ik heb extra inzicht gekregen in wat vrijheid betekent en hoe ik me wil voelen in mijn leven/toekomst. Daardoor realiseer ik me nu hoeveel ik er voor over heb me vaker zo vrij, goed, energiek en helder te voelen. Ik vond het ook heel nuttig om mijn kernwaarden toe te spitsen naar vrijheid. Dat zorgde voor een extra focus op vrijheid (dus toekomst wonen), waardoor ik me extra besef wat het me brengt als ik me zo voel.

Anne Mol

Ik vind de afwisseling tussen vragen beantwoorden, meditatie, flowschrijven en de oefeningen in de natuur erg leuk! Het creëert een extra stuk bewustwording door het ook praktisch aan te pakken. En het haalt je uit je hoofd. Goed dat je aan het eind alle antwoorden met elkaar verbind en daar zelf je conclusie uit kunt trekken of off-grid wonen bij je past. Ik ervaar meer inzichten en bewustwording wat voor mij vrijheid is en welke voorwaarden ik belangrijk vind voor mijn nieuwe woonplek.

Charlotte

What the FAQ
Wat als blijkt dat dit programma niet bij mij past?

Als je mij binnen een week na aanschaf laat weten dat de cursus niet bij je past, krijg je het aankoopbedrag volledig terug. Ik heb het allerlieft dat je het uiteindelijke resultaat van het programma behaald. Als je geen motivatie voelt wordt dat natuurlijk een hele uitdaging. Dus ‘even goede vrienden’.

Wat als ik geen resultaat behaal?

In de inhoudsopgave van de cursus staat vermeld wat je per module gaat leren. Je kunt dit zelf bijhouden doordat deze doelen af te vinken zijn. Kan je de module niet afvinken voor jou gevoel? Dan mag je er nog iets dieper duiken. Wat ook altijd mag is mij een mailtje sturen. Ik help je graag als je vastloopt.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het is geen cursus wat je in één ruk afmaakt. Sommige modules hebben suddertijd nodig. Ik wil je daarom ook adviseren om er de tijd voor te nemen zodat je het niet alleen weet, maar het ook in je dagelijks leven intergreert.

Gezien het vooral om het proces gaat en de opdrachten hierin een leidraad zijn, is dit voor iedereen anders.

Daarnaast is het ook zo dat je bepaalde processen niet in altijd in de hand hebt. Bijvoorbeeld het welzijn van je paard waardoor trainen op een laag pitje staat.

Heeft het zin om het programma te volgen als ik mij alleen aan het oriënteren ben?

Nee, dan wil ik je adviseren om via deze link een kijkje te nemen bij een kleinere cursus.

 

Wanneer begint de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je een mail om jouw account aan te maken en kan je direct aan de slag.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Op deze manier heb je alle tijd die je nodig hebt. Onvoorwaardelijke vrijheid is niet iets wat er met een dag is. Het een proces waarin je het steeds meer in je leven intergreert. De life time toegang is dus niet voor niets! Als je er behoefte aan hebt kan je de audio dagelijks luisteren.

Ik ben digitaal niet zo handig, past dit programma dan wel bij mij?

Jazeker! De academy zit heel simpel in elkaar en wijst zich vanzelf. Daarnaast hoef je de werkboeken niet perse digitaal in te vullen. Je kan het ook printen en invullen of een los schrift gebruiken. Alle opdrachten zijn genummerd zodat je niet alles over hoeft te pennen. In de cursus zitten ook video’s, een audio en praktische opdrachten. Je bent dus niet alleen digitaal bezig.

Ik ben gewoon liever buiten, al dat online gedoe

I know, ik herken dat! Daar heb ik aangedacht. Je kunt de werkboeken printen en lekker buiten in het bos maken. Ook het zittten er pratische oefeningen in die je buiten kunt doen.

En ja, je gaat natuurlijk ook lekker praktisch aan de slag. Met permacultuur, de moestuin en je paard. So no worries… aan frisse buitenlucht geen gebrek.

Ik wil heel graag off-grid leven, maar weet nog niet precies waar. Kan ik dit programma dan volgen?
Dan sluit dit programma veilloos bij jou aan. Je gaat vanuit een heel waardevolle oefening ontdekken wat jou persoonlijke vervolg stappen zijn.

Je gaat helemaal inzoomen op jouw toekomstige woonplek.  Zo weet jij straks precies waar je wilt wonen. Gericht zoeken scheelt je een hele bak met tijd en geld.

Doordat ik kinderen heb kunnen we nog niet vertrekken, heeft het zin deze cursus te volgen?
Yes, zeker weten! Als jij op dit moment niet kunt vertrekken is dat geen enkel probleem.

Het programma zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent, mocht je straks wel klaar zijn voor de emigratie.

Aan het eind van dit programma weet je waar je wilt wonen en wat jou persoonlijke eerste move is. Betekent niet dat je direct iets ‘moet’ kopen.

Wat overigens wel kan, ook met kids. Dat heb ik ook gedaan. Paul zijn zoon was 14 toen wij ons land kochten. Wij vonden het juist fijn om ons land ‘alvast’ te kopen gezien de stijgende prijzen. Wij vinden het heerlijk om de tijd dat Paul zijn kind ons nog nodig heeft, te gebruiken om alles in Spanje op orde te krijgen. Mocht hij er tzt. dan aan toe zijn ons minder te zien, dan kunnen we ook vertrekken. En hoeven we dus niet dan pas het traject te starten. Scheelt zo onwijs veel tijd. En ik vind het heerlijk om het op een rustig tempo aan te pakken.

Je hoeft dus echt niet te wachten tot je kids de deur uit zijn. Die tijd kan je ook juist heel goed benutten.

Voor alles is een oplossing. Ook voor alle praktische vraagstukken die komen kijken bij een project in het buitenland, terwijl je zelf nog in Nederland bent. Kwestie van omdenken, creatief zijn en het proces vertrouwen.

Kan ik dit programma ook volgen als ik niet per se naar het buitenland wil verhuizen?
Neh, dan denk ik dat deze cursus niet jouw kopje thee is.

Bind een raket aan je off-grid droom, zonder zorgen om inkomen

Doe mee voor 747 euro excl.btw

HurryTimer: Invalid campaign ID.