Vergroot jouw bereik met
online zichtbaarheid in pure vorm

Trek jouw ideale klant aan door jezelf te laten zien zoals je écht bent

Laat jouw onderneming met de juiste energie groeien

Trek jij de juiste klanten aan met jouw online zichtbaarheid –

het soort waar je blij van wordt?

Dat elke samenwerking geld in het laatje brengt is een feit. Net als dat het je zoveel meer kost wanneer het niet de juiste mensen zijn waarmee je samenwerkt.

 Je zag het zo mooi voor je. Ondernemen vanuit positieve energie en verbinding, niet vanuit verplichtingen. Toch voel je je nog te vaak gevangen in een samenwerking die meer energie kost dan oplevert.

Vergroot jouw online zichtbaarheid vanuit  jouw natuur

Jezelf onderscheiden en van betekenis zijn voor de ander door puur jezelf te zijn. Zonder te schreeuwen of klanten jouw product door de strot te duwen. Het kan écht.

En weet je wat het mooie is? Zo vul je niet alleen je bankrekening, maar ook jouw honger naar een echte connectie. Plus doordat je onderneemt vanuit rust en eenvoud, houd je ook nog eens tijd en energie over.

Echt Priscilla

Zo ziet online zichtbaarheid in pure vorm eruit

Mijn mooiste plaatje? Neh, niet echt. Maar wel écht ik. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op mijn ‘Over mij’ pagina

Hoe dan? Zo dus

Verbeter voorstel

Jouw match wanneer je online zichtbaarheid wel een boost kan gebruiken, maar je graag zelf de uitvoerende touwtjes in handen houdt.

Met dit pakket gaan we finetunen wat jij wilt uitstralen en wie jouw ideale klant is. Door hier bewust mee aan de slag te gaan vergroot jij je online zichtbaarheid vanuit jouw pure vorm en trek je klanten aan die hiermee matchen.

Tijdens een (video)call zoomen we in op jouw online zichtbaarheid. Na deze call krijg jij een op maat gemaakt verbetervoorstel waarmee jij nog meer op de radar komt bij jouw ideale klant. Je krijgt in korte tijd niet alleen inzicht in jouw verbeterpunten maar ook een concreet stappenplan. En dat geeft focus en rust. Kun jij mooi over tot actie en lekker gaan afvinken. Dag chaos, hallo groei.

Togetherness

Ook als je na het ‘Verbetervoorstel’ ondersteuning wilt bij het uitvoeren van je stappenplan, sta ik voor je klaar. Met dit (vervolg) pakket neem ik je aan de hand en laat je pas los als alle stappen uitgevoerd zijn.

De taken verdelen we in onderling overleg. Natuurlijk precies zo dat jij kunt doen waar je goed in bent. De rest? Laat dat maar aan mij over.

“Do what you do best and outsource the rest.” – Peter Drucker

Wat zij zeggen

Wat Michael zegt

“Mijn marketing stond hardstikke stil en ging nergens naartoe. Ik wist niet hoe ik met mijn potentiële klanten moest communiceren. Ik merkte al snel dat Ecovorm voor mij een match was omdat Pris uitgebreid te tijd nam voor de intake en hierin al direct wat beperkende overtuigingen wist aan te pakken. Daarna hebben we samen een stappenplan gemaakt om mijn online zichtbaarheid te verbeteren. Ze heeft ook mijn content nagekeken en mij duidelijke verbeterpunten geleverd. Superpraktisch en overzichtelijk!”

Michael Habraken

Michael Habraken Photography

Klaar om te ondernemen vanuit je natuur? 

  1. Plan een vrijblijvend gesprek waarin we samen bespreken waar jij in vastloopt en wat ik voor je kan betekenen.

2. Ontvang een advies over welke vervolgstap het beste aansluit bij de natuurlijke ondernemer in jou.

3. Wees 100% jezelf en ontdek wat support rondom natuurlijk ondernemerschap voor je doet.